Ankomst

Hvis intet andet er oplyst kan man på ankomstdagen hente nøglen til feriehuset på vort kontor i Vrist: SJ Feriehusudlejning, Strandvejen 86, Vrist, 7673 Harboøre indenfor kontorets åbningstider.
Feriehuset er klar til indflytning fra kl. 14.30, og er huset klart før tid vil man modtage en SMS på det oplyste mobilnummer. 

I tilfælde af fejl/mangler eller spørgsmål kan I altid ringe til os på telefon +45 9783 4760 eller I kan besøge os indenfor vores åbningstider. Se vores åbningstider her. 
Vi bestræber os på at hjælpe Jer hurtigst muligt. For at vi hurtigt kan udrede eventuelle mangler beder vi Jer venligst være opmærksomme på disse tidspunkter. Reklamationer vedr. rengøringen af huset skal anmeldes straks ved ankomst.

Ved ankomsten udleveres sammen med nøglen og strømseddel til forbrugsomkostninger også diverse brochurer og foldere fra området.

Har I bestilt barneseng eller højstol eller sengelinned udleveres dette sammen med nøglen fra vort kontor i Vrist og skal ved afrejsen afleveres samme sted.

Skulle der opstå en nødsituation udenfor bureauets åbningstider kan man altid få fat i os på vores nødtelefon/døgnvagt.
Ring på vores hovednummer og følg vejledningen.

Ved forsinket ankomst

Er det ikke muligt for jer at hente nøglen til det lejede feriehus indenfor vore åbningstider, befinder der sig et nøglerum til venstre for indgangsdøren til vort bureau i Vrist. I nøglerummet vil der hænge en kuvert med vejbeskrivelse, strømseddel og nøglen til feriehuset. Aflæs venligst elmåleren + evt. andre målere ved ankomsten til feriehuset. Det fremgår af strømsedlen, hvilke forbrugsmålere, der skal aflæses.
Evt. bestilt sengelinned, barneseng mv. skal I have med fra kontoret.

Skulle I ved ankomsten til huset opdage f.eks. skader på indbo eller manglende rengøring, skal dette meddeles os omgående. Såfremt dette er umuligt, da senest inden 48 timer. Vi gør opmærksom på, at mangler og skader meldt ved afrejse ikke berettiger til afslag, erstatning mv. Mangler ved rengøring skal meddeles straks ved ankomst eller senest kl. 10.00 dagen efter ankomst.

Afrejse

Når andet ikke er nævnt skal aflevering af nøgle og afregning af forbrug ske på vort kontor i Vrist:
SJ Feriehusudlejning, Strandvejen 86, 7673 Harboøre.
Lørdage i sommerperioden mellem kl. 8.00 og 11.00 og i vinterperioden mellem kl. 9.00 og 11.00.
Søndage mellem kl. 10.00 og 11.00.
Ved afrejse alle øvrige dage kan nøglen ligeledes afleveres på kontoret i Vrist mellem kl. 9.00 og 11.00.
Da der i højsæsonen er pres på ved udtjekning beder vi Jer venligst om at have nøgle, strømseddel samt betalingsmåde klar, når I når frem til skranken. 

Forbrugsafregning

Betaling for strøm, vand samt evt. andet forbrug sker samtidig med nøgleaflevering efter SJ Feriehusudlejnings gældende forbrugspriser. Alle gældende priser er oplyst på strømsedlen.
Ved afrejse udenfor vor åbningstid bedes I venligst aftale nærmere med bureauet inden afrejsen.

I forbindelse med aflæsning af el-måleren gøres opmærksom på, at alle tal på el-måleren er fulde kilowatt, og skal derfor medtages.

Rengøring

Huset skal, hvis der ikke bestilles rengøring, efterlades opryddet og rengjort. Læs mere om rengøring her.

Rengøring kan mod betaling bestilles på vores kontor senest onsdag før afrejse - husk dog venligst, at rengøring af køkkenredskaber og tømning af opvaskemaskine ikke er indbefattet af en bestilt rengøring.
Såfremt man har bestilt rengøring skal huset fortsat efterlades opryddet, så bureauets rengøringspersonale nemt kan komme i gang med rengøringen.

HUSK! Hvis I har et favorithus til næste års ferie, kan I allerede nu booke eller forhåndsreservere huset. 
Ved en forhåndsreservation til et feriehus, hvor priserne endnu er ukendte vil I modtage et optionsbevis med det samme.
Den endelige faktura fremsendes til foråret, når ejerens ønsker for udlejning foreligger.